logo.png

MÉS ENLLÀ DE LA FAÇANA

Vilanova i la Geltrú

L'estudi d'arquitectura contractat per la propietat, va crear una casa amb ventilació natural a través d'una galeria vertical que comunica les quatre plantes a diferents nivells i va contraposar després d'una façana principal molt monolítica, una altra posterior com un gran finestral obert a jardí. Estil contemporani i depurat.

El repte li va arribar al nostre estudi a l'hora de planificar l'interiorisme. En aquest espai tan actual havien de conviure peces d'antiquari, figures de Lladró, puntes de coixí, bustos de bronze, i altres elements decoratius dels clients.

Entre el mobiliari, peces de l'ebenista Gaspar Homar (1870), com l'esplèndid menjador. Fantàstic!

© 2020 VIDAINTERIOR INTERIORISME

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon