top of page
logo.png

AVÍS LEGAL

En compliment amb el que estableix la Llei vigent i altres normatives aplicables, s'informa els usuaris que accedeixin a aquesta pàgina web que la titularitat de la mateixa correspon a UP&NECK S.L., amb domicili a C/ Pere Jacas, 9 08800 Vilanova i La Geltrú, BARCELONA, i amb número d'identificació fiscal B09980335.

L'accés i l'ús d'aquesta pàgina web implica l'acceptació plena i sense reserves de totes les condicions i termes d'ús inclosos en aquest avís legal, així com el compromís de complir totes les lleis i les regulacions aplicables.

El contingut daquesta pàgina web té un caràcter merament informatiu i no constitueix assessorament legal, tècnic o professional de cap tipus. UP&NECK S.L. no es fa responsable de lús que els usuaris puguin fer de la informació continguda en aquesta pàgina web.

Els usuaris es comprometen a fer un ús adequat d'aquesta pàgina web, respectant la legalitat vigent, la moral, els bons costums i l'ordre públic, així com no utilitzar la pàgina web per a fins il·lícits o que puguin infringir els drets de tercers.

Els enllaços a altres pàgines web que puguin aparèixer en aquesta pàgina web tenen una finalitat informativa i UP&NECK S.L. no es fa responsable del contingut de les mateixes, ni de l'ús que els usuaris en puguin fer.

UP&NECK S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís les condicions i termes dús daquesta pàgina web, així com de suspendre, interrompre o deixar doperar la pàgina web en qualsevol moment.

Els usuaris que accedeixin a aquesta pàgina web ho fan pel seu compte i risc. UP&NECK S.L. no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la pàgina web, ni es fa responsable de qualsevol dany o perjudici que pugui derivar-se de laccés o ús de la pàgina web.

Aquest avís legal es regirà i s'interpretarà d'acord amb la legislació vigent. Qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l'accés o l'ús d'aquesta pàgina web se sotmetrà als jutjats i tribunals.

 
bottom of page