top of page
5E6A0584bo_web.jpg
logo.png

Vidainterior obre les seves portes de la mà de l'interiorista Cristina Cuello.

La filosofia és ben simple: que el projecte sigui perdurable en el temps, fora de modes gaire concretes, que s'ajusti al pressupost del client i que aquest estigui representat en el seu entorn.

Les tres premisses igual d'importants. L'objectiu final és un ambient singular que aporti personalitat a l'espai, sense importar l'àmbit a on l'apliquem:

comerç, restauració o habitatges.

" Quan parlo per primer un cop amb un client,

sempre m'agrada comentar-li que, si al final

de la meva feina aconsegueixo per part seva

un profund sospir al veure l'espai creat,

és que hem assolit l'objectiu. "

5E6A0616bo_web.jpg

Dedicada professionalment a l'interiorisme des de 1996, ha finalitzat diversos estudis i cursos formatius per la decoració d'interiors fins que obre

el seu propi estudi a l'any 2006 a Vilanova i la Geltrú.

Ha realitzat treballs d'interiorisme a sectors de restauració, comerç i habitatge a ciutats com Saragossa, Barcelona, Denia i Atenas.

 També ha realitzat encàrrecs per decoració efímera i se ha endinsat al món  del disseny industrial amb una línea de productes promocionals per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i pel Sitges Festival Film.

PROJECTES D'INTERIORISME

PROJECTES D'EXTERIORISME

ESDEVENIMENTS

TALLERS

TESTIMONIS

Conocimos a Cristina de Vidainterior atraves de un familiar. Desde el primer momento podimos comprobar el gran dominio que tiene sobre el diseño de cualquier tipo de obra o reforma. Quisieramos indicar la gran profesionalidad, implicacion y dedicacion, que desde el primer momento dedico a toda la obra, tanto ella, como todos los profesionales que intervinieron.

Gracias.

Olga y Julio

CLIENTS

AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ

AJUNTAMENT DE SITGES

FESTIVAL DE CINEMA DE SITGES

bottom of page