top of page
logo.png

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En aquesta pàgina web respectem la teva privadesa i protegim les teves dades personals. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència d'usuari i analitzar el trànsit. En navegar per aquesta pàgina web, estàs acceptant la nostra política de galetes.

Les dades personals que ens proporcioneu a través dels formularis de contacte o subscripció seran tractades amb la finalitat de respondre a les vostres consultes i proporcionar-vos informació rellevant sobre els nostres productes i serveis. Les vostres dades no seran compartides amb tercers, excepte en aquells casos en què sigui necessari per al compliment d'una obligació legal.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i oposar-vos al tractament de les vostres dades personals en qualsevol moment. Per fer-ho, podeu enviar un correu electrònic a: vidainterior@vidainterior.es.

Aquesta política de privacitat pot ser actualitzada en qualsevol moment per adaptar-se a possibles canvis legislatius o de les nostres pràctiques de privacitat.
bottom of page